Don’t ask the rainbow to shine only yellow

Own all your colors

Met roots in het theater (Zeemanshuis en Fakkeltheater) en ondertussen 30 jaar ervaring als actrice, presentatrice en stand-up comédienne jumpt de flamboyante Evi met flair en een vleugje humor op jouw podium.

Je kent haar misschien nog van de tv-programma’s Thuis, Zonde van de zendtijd, Spoed, Mega Mindy….Na een finale plaats in Comedy Casino, naast Philippe Geubels en Xander De Rijcke,  speelde ze haar eigen comedyshow “ Meisje “ zowel in de betere Vlaamse theaterzalen als in de bruine kroegen van het land. Ook tourde ze (als MC) met Alex Agnew, Nigel Williams, Michael Van Peel én Steven Goegebeur en vele andere collega’s. Vanaf voorjaar 2024 mag je haar (her)ontdekken met een gloednieuwe show Imperfectionista!

Evi ontpopte zich tot volleerd documentaire podcaster en won niet enkel een Belgian Podcast Award als ‘upcoming talent’, ze behaalde ook goud binnen de category #wellbeing. Ze inspireert zo duizenden luisteraars met haar podcast Alcohol Alarm!

In haar enthousiasme neemt ze jou ook mee met haar waanzinnige training skills. Vanuit haar verscheidene functies bij de Vlaamse overheid en docent bij Syntra leer je bij haar op een ludieke manier de kneepjes van het vak aangaande trendy topics als: podcasten of ontwerpen in canva voor echte rebels? Een communicatie of social mediatraining op maat?
“Hit me up !”

Een hilarische spreker in jouw bedrijf? Beleef haar knallende keynotes waar ze als sprankelende spreker je meeneemt in haar tragi-hilarische verrassende verhalen boordevol kennis en inspiratie!

Ze schoolde zich bij tot gecertificeerd coach en integratief therapeut met een nieuwe soul mission! Met haar ervaringsdeskundigheid surplus transformeert ze jou als mentor tot een ware warrior.

Evi entert(r)aint en coacht door te beleven en te doen.

Durf je?

Ontdek nog meer inside stories van Evi!

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© Evi Heyndrickx | Privacybeleid | BE0895 037 707 | Designed by | Made by your | Photo's by No BabesBart Boodts